onsdag 29 april 2015

v. 18 Glada Vappen!

Hej!

Här följer några bilder från Ugglornas jobb i och utanför klassen. 

Nu i det fina vårvädret passar vi på att jobba mycket ute. Här har halva gruppen småslöjd runt stora bordet medan den andra halvan sitter och läser i sina nylånade biblioteksböcker. 
 Vi har också jobbat med att göra egna mattespel i klassen. Tillsammans med sin bordsgranne fick man planera och rita ett spel. Sedan skrev man ihop en spelbeskrivning och berättade åt resten av klassen hur spelet skulle spelas. Och till sist var det dags för det allra roligaste - att spela alla de olika spelen. 

Mera jobb ute i fint solskensväder! 
Att sy mönster på våffeltyg kan vara knepigt, men vi fick som tur var extra hjälp av ivriga elever som var ute på rast, tack för det! :) 
Förra fredagen fick vi testa på yoga på Hälsoskaparna. Tack Anna!På skräpplockardagen städade Ugglor och Örnar hela skolgården. Och fin och ren blev den!


Det är ännu roligare att låna böcker på biblioteket när man kan läsa böckerna själv. 


Här har vi uppvärmning inför Ugglornas första orientering. Det första vi gjorde var att undersöka kartan för att se var vi befann oss. Sedan fick alla varsitt par och en karta och tillsammans fick man leta efter lapparna med bokstäver som bildade ordet: VALBORG. 

Glada Vappen!

Jessica


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar