fredag 4 september 2015

Vardagshjältar

Den här veckan tänkte vi visa upp ett axplock av vad vi jobbat med i SO. Sedan skolstart har vi talat mycket om trivselregler och vad vi alla gemensamt kan tänka på att göra så att alla trivs i klassen och på skolan. Eleverna fick komma med egna förslag på trivselregler och vi skrev upp dem. De hade väldigt fina förslag! Därefter pratade vi om vad en vardagshjälte är och hur vi alla kan vara vardagshjältar för varandra. 

En vardagshjälte är någon som finns där då vi behöver tröst och som säger ifrån om någon är elak. En vardagshjälte är snäll och hjälper till med små och stora saker. För att komma ihåg hur viktigt det här är, förvandlades alla ugglor till hjältar. Vilket härligt gäng med fina vardagshjältar vi har i klassen! :)


I torsdags och fredags hade vi även besök av skolfotografen. I torsdags tog vi det stora skolfotot där skolans alla elever finns med. På fredagen var det dags för klassfoto och enskilt foto. Nu får vi med spänning vänta några veckor på resultatet.Ha en riktigt trevlig helg allesammans!
// Christel


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar